Kontorrengøring og
erhvervsrengøring i Aalborg og Nordjylland

Har du brug for hjælp til rengøring af kontoret, skolen eller arbejdspladsen? En ren arbejdsplads er første skridt til et behageligt og produktivt arbejdsmiljø. Hos Blenstrup Rengøring har vi bred erfaring med erhvervsrengøring i Aalborg og Nordjylland.

Intet er for stort

Hos Blenstrup Rengøring er ingen opgave for stor. Vi har på nuværende tidspunkt 17 ansatte, og hvis vi møder en opgave, vi ikke kan klare, ansætter vi gerne flere for at kunne møde opgavens behov. Vi gør bl.a. rent lige nu på skoler af forskellige størrelser.

Forskellige behov

Erhvervsbygninger og erhvervsrengøring kræver ofte lidt mere end rengøring af private boliger. Vi har udstyret, materialerne og gåpåmodet til at klare alle opgaver indenfor forskellige erhverv. Har du nogle mere specielle opgaver? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os – så finder vi hurtigt ud af, om det er noget, vi kan klare.

Priser

Fordi der er så forskellige behov, skræddersyer vi også prisen til jeres arbejdsplads. Vi lægger også stort vægt på, at I får, hvad I betaler for. Derfor er vi nok ikke markedets billigste, men muligvis bedste værdi for pengene, og vi tager heller ikke kørepenge.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores erhvervsrengøring i Aalborg og Nordjylland, kan du altid kontakte os på telefon: 22 78 00 20 eller mail: info@blenstruprengoering.dk.