Vinduespudsning i Aalborg og Nordjylland

Skal du have ordnet vinduespudsning i Nordjylland? Hos Blenstrup Rengøring får vi dine vinduer til at skinne. Vi tilbyder professionel vinduespudsning til gode priser og altid i topkvalitet.

Professionel vinduespudser i Aalborg og omegn

Hos Blenstrup Rengøring går vi aldrig på kompromis med kvalitet eller grundighed. Vi overholder aftaler og løser altid opgaverne efter markedets standarder – og ofte bedre. Vi lægger stort fokus på udførelsen af arbejdet samt brugen af skånsomme produkter, der ikke skader miljøet.

Privat og erhverv

Vi klarer alle opgaver indenfor vinduespudsning i Nordjylland. Intet er for småt eller for omfattende, og vi kan pudse vinduer i op til anden etages højde. Er du i tvivl, om vi kan klare opgaven? Så skriv eller ring til os med det samme.

Stabil og grundig

Hos Blenstrup Rengøring holder vi altid vores aftaler, og vi kan tilbyde en stabil service, du kan stole på. Vi tager gerne vindueskarme med, når vi pudser – helt gratis. Alt efter behovet bruger vi enten rentvandsanlæg eller vasker på traditionel vis. Vores vand er også kvalitetstestet. Vi skriver altid inden, vi kommer, og bringer altid et godt humør.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vinduespudsning i Aalborg? Så kontakt os med det samme på telefon: 41 14 89 21 eller mail: info@blenstruprengoering.dk.